AKTUELNO

Ovo će izazvati pravi haos.

Marko Đedović je večeras prišao Lepom Mići u pabu i šokirao ga informacijama koje je izneo o Ivani Šopić i Marku Janjuševiću Janjušu.

Kaže Zorica da ne zna zašto ćutimo. Kaže da je bilo kratko nešto, dva, tri minuta. Ja sam je pitao šta se desilo, jer znam da se desilo. Zorica kaže da su se kr*sali, da je to kratko trajalo - ispričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si rekao Ivani? - upitao ga je Mića.
Rekao sam joj da znam da se nešto desilo. Onda sam šetao sam njom, pričao da je navučem da mi nešto kaže. Nije mi konkretno rekla šta se desilo, ali mi je potvrdila da se nešto desilo - dodao je Marko.
Ako postoji na Jutjubu, ne može se spasiti - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ti nikom ništa. Vidi, ispitaj. Zorica ne bi lagala. Kaže da ima pitanje u petak za "Igru istine". Potvrdila je da je bilo nešto. Ja znam da je bilo, ali nisam imao potvrdu. Dobio sam potvrdu, ali nisam dobio šta - ispričao je novinar.
Nebitno da li je "lj" ili "s", isti k*rac - zapazio je Mića.
Ljubljenje je sigurno bilo. Ako Zorica bude ustala i rekla, ja ću da kažem: "Ustanite i ozvaničite vezu". Ne razumem šta se dešava sa njima, on ugašen, ona ugašena. Da li ćute u nadi da će se vratiti na staro? - dodao je Đedović.
Teško - zaključio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ivana Šopić

#Lepi Mića

#Marko Janjušević Janjuš

#Marko Đedović

'