AKTUELNO

Manekenka nema nedoumice kada je izbor partnera u pitanju.

Atraktivna manekenka i učesnica najgledanijeg dejting šou programa ''Izvedi me'', Sofija Janićijević jedna je od devojaka koje nemaju dlake na jeziku i zbog kojih takmičari često ostanu bez reči.

Za portal Pink.rs, Sofija tvrdi da je potpuno priroda kao i da ne ulazi u sukobe za raliku od drugih devojaka.

Zašto si se prijavila za šou ''Izvedi me''? Radi zabave ili želiš da pronađeš svoju srodnu dušu?

- Prijavila sam se za šou "Izvedi me" jer jako volim kamere, reflektore, to je valjda i normalno, s obzirom na to da sam foto model. Takođe volim da upoznajem nove ljude i sklapam nova prijateljstva, tako da bi se moglo reći da sam ušla u emisiju radi zabave.

Da li postoji rivalstvo i sujeta među devojkama u ovom takmičenju?

-  Devojke koje sam upoznala su jako zabavne, duhovite i naravno lepe, ni sa jednom nisam imala sukob, ali se ipak primećuju varnice izmedju drugih takmičarki, razlog ne znam i ne bih da ulazim u to.

Važiš za devojku koja nema dlake na jeziku. Često imaš provokativna pitanja koja takmičare ostave bez teksta. Da li si poptuno prirodna ili ti je cilj da im ''pomutiš um''?

-  Nijedan komentar nisam smišljala unapred, jednostavno mi pitanje padne na pamet kada vidim takmičara. Takmičari su bili zanimljivi za komentarisanje - otkriva Sofija.

Tvoji komentari često aludiraju na seks. Koliko ti je bitan seks u emotivnoj vezi?

- Seks je samo šlag na torti u svakoj vezi, naravno da je bitan, nije mi presudan, ali bez njega veza ne bi bila kompletna.

Kog poznatog frajera bi ti izvela da imaš priliku?

- Najseksipilnijeg, najzgodnijeg i najlepšeg poznatog frajera , koga bih ja izvela bavi se muzikom i to je Aca Živanović.

Ne propustite emisiju ''Izvedi me'' svakog ponedeljka u 21:15 časova na Televiziji Pink.

Autor: B. R.

#Aca Živanović

#Izvedi me

'