AKTUELNO

Hit serija donela im je više štete nego koristi – u koji god projekat da uđu, on propadne!

Nije redak slučaj da serija "proguta" svoje junake. Dešavalo se to već na svim meridijanima. Zahvaljujući ulogama u uspešnim, najčešće maratonskim projektima, mladi i nepoznati glumci lansirani su pravo među zvezde. No, takve telenovele, pokazalo se, sa sobom obično nose i neku čudnu klicu usuda i neretko uništavaju one kojima su donele slavu, jer ih ljudi doveka vezuju samo za tu, jednu ulogu i ne mogu ih zamisliti u koži drugog lika. Takva sudbina zadesila je Merjem Uzerli, koja će zauvek ostati Hurem, pa i Čaglu Šimšek, koja ne uspeva da izađe iz Zehrinih cipela. Njihova imena su, naravno, tek početak beskonačne liste.

Foto: ITV - Inter Medya

Poslednja u nizu "ukletih" telenovela jeste jedna koja kod nas i dalje obara rejtinge, a čije su zlokobno trnje na svojoj koži u nastavku karijere već osetili njeni protagonisti – "Crna ruža". Snimana do sredine prošle godine, nakon više od 300 epizoda, u kojima domaća publika i dalje uživa, ova turska porodična melodrama, nažalost, nije donela mnogo sreće glumačkom podmlatku. Mada Ajča Ajšin Turan (Ada) važi za tursku Mirandu Ker, dok se Mert Jazidžioglu (Baran) hvali kako je upravo on Džejms Din sa Bosfora, laskava poređenja nisu dovoljna da publika kao hipnotisana gleda u ekran. A nije da Ajča i Mert nisu pokušali da obore rekorde gledanosti.

Foto: ITV - Inter Medya

Ajča je za "veliki povratak" odabrala komičnu telenovelu "Porodica Altinsoj", koja je sa programa, bez ikakvog objašnjenja, skinuta posle samo četiri epizode. Umesto karte u jednom pravcu za ponovni trijumf na malom ekranu, glumici je taj promašaj doneo rezervaciju za povratnu kartu u rodni Sinop, iz kojeg je pre više od pola decenije došla u Istanbul jureći snove.

Ne doživljavam ovaj peh kao neuspeh. To je lekcija više na mom glumačkom putu. Do "Crne ruže" i kamera dovela me je sudbina koju sam priželjkivala maštajući sa drugaricama na obali Crnog mora o tome gde ćemo biti za deset godina. Verujem da će se dobro postarati za mene - rekla je ona.

Foto: ITV - Inter Medya

Prokletstvo "Crne ruže", koja prvo daje šakom i kapom, a onda sve uzme u trenu, iskusio je i Ajčin kolega Mert. Na njegovu seriju više nego simboličnog naziva "Nada umire poslednja" tačka je stavljena posle samo 15 epizoda. Tako je mladi Baran poslat na klupu za rezerve bez unosnog transfera za ovu godinu. Naravno, gde dvoje, tu i treće Ebruino dete, ali i još neki likovi!

Kako je prošla Ilajda Čevik (Maja), a kako ostale zvezde "Crne ruže", ekskluzivno pročitajte u novom broju magazina "TV Novele", koji vas čeka na svim kioscima!

Foto: Promo

Podsećamo vas da poslednje epizode turske serije "Crna ruža" možete pratiti svakog dana u večernjem terminu na TV Pink – ne propustite uzbudljiv rasplet maratonske sapunice i saznajte hoće li požrtvovana Ebru uspeti da se izboru za svoju sreću i sreću svoje dece.

Pink.rs - TV Novele

#Crna ruža

#Televizija Pink

'