AKTUELNO

Godina na izmaku donela joj je velike promene.

I ove godine milionska publika svakog utorka redovno je pratila emisiju voditelja Ognjena Amidžića "Amidži šou", a za praznike gledaoce očekuje i specijalno novogodišnje izdanje. Deo Ognjenovog tima je i voditeljka Tijana Stoisavljević kojoj je ova godina bila izuzetno značajna.

Tijana je u 2019. godini stala na ludi kamen i zaklela se na večnu ljubav svom suprugu fudbaleru Mihailu Milutinoviću sa kojim je bila u sedam godina u vezi. U razgovoru za portal Pink.rs, Tijana ističe da će joj je ova godina od posebnog značaja.

Foto: Đorđe Bukvić

Recimo da smo samo krunisali nešto što sve ove godine gradimo zajedno. Naše porodice i prijatelji su zaslužili najbolju žurku i to smo im i priredili. 2019. godina će zauvek ostati posebna u mom zivotu - govori Tijana.

Nas je zanimalo i šta će pokloniti svom suprugu za Novu godinu, s obzirom na to da je poznata kao neko ko voli da šopinguje i poklonima iznenađuje ljude oko sebe.

Foto: Đorđe Bukvić

Što bi rekli, na vrh jelke idem ja jer sam vrh (smeh) a suprugu sam najveći, a i najteži poklon definitivno ja. Šalu na stranu, mnogo volim da mu biram poklone, tako da i ove godine ga čeka neko iznenađenje - priča voditeljka Amidži šoua.

Pošto se udala u 2019. godini, nas je zanimalo i da li u 2020. očekuje da se ostvari u ulozi majke.

2020. godina je planirana za poslovne poduhvate koje sam započela već sada, a i Mihailo, tako da će prinova pričekati još samo malo - govori kroz smeh Tijana Stoisavljević.

Foto: Đorđe Bukvić

Tijana se nada da će u 2020. godini imati manje napornih situacija, a raduje se i novim projektima koji je očekuju na poslovnom polju. Takođe, lepa voditeljka mašta i o seldbi, ali nije otkrivala da li je mislila na promenu stana ili na nešto drugo. Tijana se zatim prisetila i smešne situacije koja se dogodila tokom emisije "Amidži šou" u 2019. godini, a koja je na nju ostavila najjači utisak.

Foto: Đorđe Bukvić

Ono što ljudi ne znaju je to da su naši sastanci, gde spremamo emisiju, duplo smešniji nego emisija. To treba snimiti. Rejtinzi su sve bolji, a mi kao ekipa radimo kao sat. Toliko je smešnih stvari da ne znam koju bih izdvojila. Možda gostovanje Radeta Ćosića, to će se svi složiti sa mnom. Meni jedna od omiljenih emisija je svakako sa Kičićem, ali i sa Ivicom Dačićem - izjavila je Tijana.

Voditeljka nam je zatim otkrila i da za praznike neće putovati nigde, pa istakla da joj je Božić mnogo značajniji nego doček Nove godine. Tijana je za naš portal i opisala kako izgleda Božić u njenom domu.

Zbog Mihailovih poslovnih obaveza morali smo na odmor ranije i upravo smo se vratili iz Dubaija. Božić je moj omiljeni dan u godini i radujem mu se kao dete svake godine. Božić je dan za porodicu, zajedničke momente, poklone ispod jelke... I uvek ga provodim u krugu porodice - priča nam Tijana.

Foto: Đorđe Bukvić

Autor: S. Kuvekalović

#Tijana Stoisavljević

'