AKTUELNO

Sumirala je prošlu godinu koja joj je donela velike pobede, a jednu bitnu stvar joj je oduzela!

Pobednica rijaliti šou programa ,,Zadruga 2" i pevačica Luna Đogani ove godine imala je dosta uspeha. Od pobede u najgledanijem šou programu koji je pomerio sve granice, potom se ostvarila u muzičkim vodama, a onda je nastavila da niže uspeh za uspehom.

Međutim, Đoganijeva je na pragu Nove godine prekinula svoju romansu sa Markom Miljkovićem, što niko nije očekivao da će se desiti. Spremna za nove pobede u narednoj godini, Luna nam otkriva da će novu godinu dočekati daleko od porodice i to radno.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Odmah smo je potom upitali koga će poljubiti tačno u ponoć, ali i koga bi volela. Đoganijeva nije krila da bi volela da to bude njena porodica, iako smo očekivali da će možda reći ime bivšeg dečka.

Kako joj je 2019 godina mnogo toga donela, upitali smo Lunu šta je ono što joj je nedostajalo prethodnih meseci.

Privatnost, sve što se dešava u mom životu je javno, sve mora da se zna, sve moram ja nešto da kažem, kao da sam najgora na svetu. To mi najviše nedostaje, volela bih na jedan dan da budem nepoznata osoba - izjavila je Luna, pa nam je odmah potom otkrila i njenu neostvarenu želju:

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Meni je definitivno najbitnije zdravlje, a to hvala Bogu imam, kao i ljudi oko mene koji su bitni. E sad, ljubav, sreća, to je sad veći pojam. Ali eto, volela bih da mi posao bude još uspešniji, to mi je trenutno najveća želja.

Kako je već poznato, verovanje u narodu kaže da ukoliko u Novu godinu uđete u crvenom vešu, naredna će biti još uspešnija. Đoganijeva nam je otkrila da to pravilo kod nje ne važi, kao i da je već spremila kostim u kom će nastupiti za doček.

Potom smo se sa Lunom vratili u njeno detinjstvo, pa nam je otkrila koje je uspomene vežu za ovaj period kada se spomenu novogodišnji praznici.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Kićenje jelke, to mi je najbitnije i najvažnije. Ove godine sam to jedva čekala da uradim i mene vezuju te male stvari, kad mama izvadi jelku, pa se okupimo, pa kupujemo jedni drugima poklone, kao u božićnom filmu. Mislim da i kad budem bila baka ću voleti da kitim jelku sa porodicom - ispričala nam je Đoganijeva, pa nam je otkrila i koji bi poklon volela da dobije od roditelja:
Nisam više mala, moje sestre očekuju, već me sad pitaju šta ću im kupiti za Novu godinu. Ali volim da se oblačim, odeću bih uvek volela da mi neko kupi.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Za kraj novogodišnjeg intervjua upitali smo Lunu kakvi su joj planovi za narednu godinu, a pevačica nam je otkrila da uveliko radi na albumu, koji će u narednim mesecima ugledati svetlost dana. Međutim, kada je reč o ljubavi, Luna je definitivno stavila tačku i odlučila da se posveti poslu. Na pitanje da li bi volela da izgovori sudbonosno ,,da" u 2020. Đoganijeva nam je poručila:

Ne, želim da budem sama i mnogo mi to prija. Želim da se udam i zaljubim u samu sebe. Išla sam dve godine iz veze u vezu.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. Bogdanović

#Anabela Atijas

#Anabela Bukva

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Zadruga

'