AKTUELNO

Ostavlja iza sebe uspešnu godinu

Gosti Ognjena Nestorovića i Tijane Price u emisiji "Premijera - Vikend specijal" bili su voditeljka jutarnjeg programa "Svitanje" i "Novo jutro" Dajana Paunović i direktor i glavni i odgovorni urednik portala "Pink.rs" Nemanja Pajić. Oni su sumirali godinu za nama, a Dajana je otkrila kako se osećala kada je trebalo da počne da radi zajedno sa Predragom Sarapom u "Novom jutru".

Foto: TV Pink Printscreen

Drage kolege su mi i Nemanja Velikić i Predrag Sarapa, ova godina mi je donela velike uspehe, "Svitanje" je najgledaniji prvi jutarnji program po gledanosti, o "Novom jutru" da ne govorim, vodila sam važne događaje. To je velika odgovornost i naravno hvala našem predsedniku Aleksandru Vučiću koji mi je ukazao poverenje da budem deo tog tima. Bila je lepa i uspešna 2019. godina, ponosna sam na mnoge stvari koje su mi se desile u 2019. godini i nadam se da će 2020. biti još uspešnija - istakla je Dajana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se osvrnula i na svog sina Dušana, koji joj je najvažniji u životu, te priznala da on nikako ne sme da trpi ni zbog čega.

Ja sam jako vezana za njega i on za mene, svaki slobodni trenutak provodim sa njim i veoma sam mu posvećena. Posao ne sme da trpi, ali ni dete ne može da trpi, zaista je servisiran na najvećem mogućem nivou, ali naravno bez roditelja ništa - rekla je Dajana.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Dajana Paunović

#Premijera Vikend - specijal

'