AKTUELNO

Pop zvezda u iskrenom prazničnom intervjuu za Pink.rs ističe da 2019. ispraća s osmehom na licu, dok iduću godinu i sve što ona nosi čeka raširenih ruku.

Kažu da je Nova godina uvek idealno vreme da se "podvuče crta" - kada to uradiš ti, kakva ti je bila 2019. godina? Koji su to najsjajniji momenti iz godine na izmaku, a šta bi volela da ti se nije desilo i da što pre zaboraviš?

Svi momenti u 2019. bili su mi sjajni. Na sve svoje poteze i odluke veoma sam ponosna. Ovo je godina sa najmanje nesigurnosti i neodlučnosti... Godina u kojoj sam odlučila da život uzmem u svoje ruke i živim u apsolutnoj sreći i istini.

Jesi li se u 2019. više smejala ili plakala? Na kraju takozvanog "obračunskog perioda", kakav je bilans?

Bilo je suza i smeha, ali svakako da su suštinski sreća i ljubav uvek pobednici. Tuge... Zanemarljivo.

Foto: Miloš Nadaždin

U ovo doba godine mnogi donose novogodišnje rezolucije i odluke za iduću godinu. Da li si jedna od njih? Kakve planove i želje imaš za 2020.?

Volela bi da se ova energija prenese u 2020. godinu. Osećam se jako sveže, odlučno i snažno i u 2020. dogodiće se moj prvi veliki solistički koncert u areni. Svi se već mesecima pripremamo za tu noć.

Već na samom početku 2020. čekaju te sjajne stvari - 20 godina blistave karijere proslavićeš na velikom solističkom koncertu S.O.S. za ljubav u Štark areni 14. februara. Koliko se raduješ tom danu i koji su to trenuci kada je i tebi potreban jedan "S.O.S. za ljubav"?

Tu noć priželjkujem, maštam o njoj već 20 godina... To je nešto najveće i najvrednije što mi se dešava u karijere za mene veoma emotivno i najznačajnije. Upravo iz razloga što znam koliko nam je ljubav svima potrebna i koliko često vrištimo za time, koncert je i dobio naziv. Ja sam samo jedna od onih koji čeznu za ljubavlju.

Foto: Miloš Nadaždin

Kako izgledaju praznici u tvom domu? Vlada li praznična euforija i koliko joj se raduje Hana, a koliko Katja?

U našem domu generalno vlada energija ljubavi, a praznici donesu tu neku vrstu euforije kojoj se moja deca i ja radujemo.

Hana je svojevremeno u pismu Deda Mrazu tražila brata ili sestru, što si joj i ispunila. Kakve su joj sada želje?

Posle sestre tražila je patike (smeh).

Da li je i koliko je teško da jedna samohrana majka svojim ćerkama pored svega bude i Deda Mraz?

Teško je, ali i prelepo, isto tako je i privilegija retkih. Zahvalana sam što sam odabrana za sve te uloge, jer me one jedino i čine srećnom i zadovoljnom ženom.

Šta osim dobrog zdravlja lično sebi priželjkuješ u 2020.? Da li bi volela da ti Nova godina donese novu ljubav?

To je pitanje koje mi sve češće postavljaju poznanici i tvoje kolege. Ja zaista mislim da u životu ništa nije slučajno i da nam je sve u principu zapisano... Tako svoju sudbinu živim srećno i hrabro, ali ne mogu da kažem da o tome razmišljam i da to priželjkujem. Zaista se osećam dobro, srećno i stabilno.

Autor: D. Tanasijević

#Nataša Bekvalac

#Nova godina

#novogodišnji intervju

#pevačica

'