AKTUELNO

Njena majka Marija tokom ove godine oštro se protivila ćerkinoj vezi sa Čolićem, da li će srce omekšati u 2020. godini?

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola započeli su svoju ljubavnu priču još u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Pred kamerama su često tada vodili ljubav i imali intimne odnose, a onda su krenule turbulencije.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Publika je redovno imala priliku da ih gleda u žestokim svađama tokom 2019. godine, a njihovoj vezi oštro se protivila i Miljanina majka Marija. Ona smatra da Zola nije pravi izbor za njenu ćerku i ističe da Čolić koristi Miljanu.

Tokom treće sezone Miljana je čak i ostala trudna sa Čolićem, ali se na kraju odlučila za kiretažu. Često se tokom ovog serijala spominjao i Zolin ugovor, kao i honorar koji je Miljana želela da Čolić prebaci na njen račun. Kada je on na to pristao, Kulićka je odlučila da pocepa taj ugovor i vrati mu novac.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Burna ljubavna dešavanja nastavila su da prate Miljanu i Zolu, a trenutno su u novoj svađi posle koje su rekli kako definitvno stavljaju tačku na svoj odnos.

Miljana i Zola su samo nekoliko dana pre te situacije pozirali za portal Pink.rs, a pred objektivom našeg fotografa nisu skidali osmehe s lica. Čak su se i ljubili, ali i zajedno kitili jednu od novogodišnjih jelki u Beloj kući.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

S obzirom na to da je njihov odnos često promenljiv i nepredvidiv, videćemo šta će se dalje dešavati između Miljane i Zole, kao i da li će u ljubavi ili ratu započeti Novu 2020. godinu.

Autor: S. Kuvekalović

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'