AKTUELNO

Ostavlja iza sebe veoma uspešnu godinu.

Poznata voditeljka Irina Vukotić postala je deo ružičastog jata pre izvesnog vremena i uspešno i sa osmehom nekoliko puta nedeljno obaveštava gledaoce o svim važnim događajima iz zemlje i sveta u najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro" na televiziji Pink. Za kraj ove godine sa nama je sumirala utiske i priznala da joj je ovo bila jedna od boljih godina u životu.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Kakva je prema Vama bila ova 2019. godina?

Bila je, hvala Bogu, zdrava, nasmejana, puna iznenađenja, a nama roditeljima uspesi dece i neke izjave njihove obeleže godinu. Ja sam zadovoljna i volela bih da i u narednoj godini bude isto ovako, više putovanja, da imamo ljubav u srcu i u duši - istakla je Irina.

Koji događaj je na Vas ostavio poseban utisak ove godine?

Meni je događaj koji mi je obeležio ovu godinu bio taj kada mi je ćerka, koja dve godine svira violinu, rekla da prelazi na bubnjeve i imam bubnjarku u kući od jula meseca, uvek je glasno, bučno, lako se budim ujutru, uvek mi je žurka u glavi - kroz smeh nam je priznala lepa voditeljka.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Da li ste od Deda Mraza uvek dobijali ono što ste želeli?

Dok nisam zagrejala stolicu i zasukala rukave, nije mi ništa padalo sa neba. I verujem, pored toga da želimo srcem, dušem, da treba ozbiljno i da se potrudimo za sve ono što želimo, a Deda Mraz je tu da nam pomogne i malopre je bio tu i rekao mi je da večeras u ponoć pravi poklon stiže za mene - rekla nam je Irina.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Na samom kraju, ona je imala poruku za sve čitaoce portala Pink.rs.

Da vas čitaju i dalje jer ste uvek vredni, ažurni i prave informacije uvek prvi objavite. Takođe da su zdravi, srećni i da im ta neka velika želja koju imaju bude fokus i sigurno će se ostvariti - zaključila je Irina.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Autor: N. Vujčić

#Irina Vukotić

#Novo jutro

#novogodišnji intervju

'