AKTUELNO

Njegov nastup na dočeku, nakon smrti oca, ostavio je veliki utisak na publiku, ali i na celokupnu javnost.

Mladoj muzičkoj zvezdi Slobodanu Radanoviću pred doček Nove godine preminuo je otac Dušan, a on je unapred zakazani novogodišnji nastup profesionalno odradio uprkos porodičnoj tragediji koja ga je zadesila. 

On se sinoć pred publikom pojavio sav u crnom, a na početku nastupa u jednom prestoničkom restoranu Radanović je, sa knedlom u grlu, rekao da će pevati za svog pokojnog oca, a svojom izjavom dirnuo je sve prisutne.

Foto: Pink.rs

- Srećna Nova godina! Puno zdravlja, ljubavi, sreće, svega... Ja ću večeras pevati za svog oca - rekao je Sloba, a prisutni su ga pozdravili aplauzom podrške.

Sloba je svom ocu posvetio svoj veliki hit ''Kocka'', a dok je pevao tu pesmu njegova nova devojka Jelena Đuričanin plakala je kao kiša i sve vreme brisala suze, dok je on pevao.

Radnović je uprkos okolnostima profesionalno odradio svoj nastup, te je atmosferu doveo do usijanja i prisutnima priredio noć za pamćenje.

Kad je sat otkucao ponoć, Sloba je sišao sa bine i bacio se u zagrljaj Jeleni, koja mu je velika podrška u teškim trenucima. Upravo njoj je prvoj čestitao Novu godinu, a onda ju je pred svima poljubio i zagrlio.

Podsetimo, Sloba se nakon nastupa zahvalio svojoj publici na podršci i ljubavi, a onda je svima uputio emotivnu novogodišnju čestitku.

Autor: M.K.

#Sloba Radanović

'