AKTUELNO

Uživaju u velikoj ljubavi.

U emisiji "Magazin In" kod voditeljke Sanje Marinković ove subote gostovali su pevačice Aleksandra Mladenović i Rada Manojlović, glumica Lidija Vukićević, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, voditeljka Dea Đurđević i pevač Aca Lukas.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom gostovanja, Ivica Dačić je rešio da govori i o svojoj supruzi Sanji, koja se retko pojavljuje u javnosti. Inače, Ivica i Sanja već 26 godina uživaju u bračnom životu, a iz ove ljubavi dobili su sina i ćerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se oženio, kada nisam bio na toliko visokom položaju. Ja sam se oženio '93. godine, 26 godina sam u braku, pa to je uspeh - rekao je Ivica Dačić, a publika ga je nagradila aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila protiv toga da se bavim politikom. U stvari, nije protiv, kako mi je tada pričala... Njen otac se bavio politikom, uvek joj je to bilo odvratno i rekla je da nikad u životu neće da se uda za političara. Međutim, kada je mene videla onda je promenila svoje mišljenje. Ona i danas, posle 26 godina, ima otpor da sad bude nešto mnogo prisutna u javnosti, nikad nije htela da gostuje nigde i ja to poštujem - izjavio je Ivica.

Foto: TV Pink Printscreen

I deci ne da da se mnogo promovišu i to je isto dobro. Meni sin sada ima 20 godina, ćerka je nedavno proslavila 14 rođendan. Ja ne znam kada su oni porasli i to je najžalije od svega što vreme prolazi, a ja se opterećujem i svi se opterećujemo da li će tamo neka budala da ti napiše na nekom Tviteru ili... Ti ljudi koji to rade i napadaju ljude, ne vode računa o njihovim porodicama, to su zli ljudi. Ima neko ko se njima bavi i taj dobro obavlja svoj posao - dodao je Dačić.

Autor: S.K.

#Ivica Dačić

'