AKTUELNO

Nisu se ranije oglašavali.

Najmlađi brat našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Đorđe tokom leta prošle godine raskinuo je skladnu vezu koju je imao sa studentkinjom Tijanom Ralić koja boravi u Milanu.

Foto: Instagram.com

Njih dvoje se nakon toga nisu oglašavali u javnosti, ali je ipak sada Tijana odlučila da sumira 2019. godinu. Šta joj se se dogodilo u proteklih 12 meseci, Ralićeva je objavila na Instagramu.

View this post on Instagram

Za 2019. ću reći da je bila drugačija. Potpuno, u svakom pogledu. I to je dobro, promena je dobra. Sazrela sam, ako ništa drugo 😅 Uradila sam stvari za koje ranije nisam imala hrabrosti. Poslusala sam svoj savet od prošle godine. Okrenula novi list. Upoznala divne ljude, upoznale one stare ali na neki novi način. Donela dosta loših odluka, ali i neke dobre 😅 Shvatila ko je pravi prijatelj (verujte mi mogu da ih nabrojim na prste jedne ruke). Naučila da je privatnost sve, ali zaista sve. Putovala punoo, mada to je tradicija😍 Provela nezaboravne trenutke sa neverovatnim ljudima i sve to sačuvala za sebe 😇 Shvatila da je mama zaista u pravu za sve haha🙈 Nadam se da će ova godina biti još bolja, a ja za nijansu pametnija 😂 A vama želim da se fokusirate na vaše snove i svakodnevno radite na njihovom ostvarenju. Da cenite one koji cene vas i da jednom za svagda izbacite sve toksično iz vašeg okruženja. Samo zdravlje, osmeh i ljubav ❤️ Srećna Nova godina ✨🥳 #happynewyear #buonnatale

A post shared by Tијана Ралић (@tijanaaar) on

Uradila sam stvari za koje ranije nisam imala hrabrosti. Poslušala sam svoj savet od prošle godine. Okrenula novi list. Upoznala divne ljude, upoznale one stare ali na neki novi način. Donela dosta loših odluka, ali i neke dobre. Shvatila ko je pravi prijatelj, verujte mi mogu da ih nabrojim na prste jedne ruke - napisala je između ostalog Tijana.

Autor: S.K.

#Tijana Ralić

#Đorđe Đoković

'