AKTUELNO

Nije joj ostao dužan!

Poznati reper Vuk Mob odlučio je da odgovori na prozivke Nataliji Ibraimov u ''Zadruzi 3'' i stavi tačku na čitavu dramu.

Naime, on je Nataliji hteo da proda pesmu "Koraci u noći" za 10.000 evra, što su mnogi osudili jer se to ne radi prijateljima, a Vuk je jasno izrazio stav da ne meša posao i prijateljstvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Na Instagramu je objavio video-snimak u kojem je objasnio da razume Nataliju koja boravi u zatvorenom prostoru i zbog toga je isfrustrirana, pa se ironično ''zahvalio'' što ga je progurala u svet estrade i napomenuo da se priča tu završava, jer mu je drugarica.

Foto: TV Pink Printscreen

Snimak koji je Vuk Mob objavio na svom profilu na Instagramu i na ovaj način odgovorio koleginici Nataliji Trik FX pogledajte u nastavku:

Podsetimo, među pesmama koje su se našle na današnjem repertoaru za razbuđivanje zadrugara, bio je i poslednji hit Vuka Moba, pesma "Koraci u noći", koju je snimio zajedno sa Vojažem i Breskvicom. Natalija Ibraimov, koja takođe ima duetsku pesmu sa reperom, čula je ovu numeru, pa je otkrila Jovani Tomić Matoroj da je ona želela da snimi tu pesmu, ali da je Vuk tražio mnogo para za nju.

Autor: Pink.rs

#Vuk Mob

'