AKTUELNO

Kulićka joj nije ostala dužna!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je Dragana Mitar vidno besna počela da obrazlaže postupke njenog ljubavnika Edisa Fetića, koji je posle svega odlučio da se ogradi od priče sa njom i akcenat stavi na svoju porodicu i suprugu koju ne želi da ostavi.

Ona je otkrila svoju stranu priče i kakvo je njeno mišljenje o svemu, a onda se oglasila Marija Kulić koja više nije mogla da sluša njeno izlaganje, pa joj sasula sve u lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja čujem da on priča o svom životu, ja ću sad o svom. Ako je sve to tako bilo, ja koliko znam, ušla sam jer ne želim da nastavim odnos sa mužem. Što mi je poslao tortu, ako je bio dobar sa ženom? Da li je to uradio iz inata, zbog Pavla? To je opet radio da bi bio pomenut. Nikad mi nije rekao zašto je to uradio. On je rekao da je došao da bi se od te žene razišao. Laže mene, sebe, ove ljude ovde. Šta će onda on u mom lažnom životu, ako je njegov takav kakav jeste? Pustiću da se stvari dešavaju. Jednostavno, mislim da će sve kockice da se slože. Ja sam dozvolila da mi se umeša u brak, ali je ispalo da je moj brak katastrofa, a njegov se podržava. Ja sam u životu spremna da rizikujem, i desetoro dece da imam, ja ih spakujem i ćao. Deca nisu opravdanje. On nikad nije bio konkretan i otvoren. Nešto moraš da rizikuješ da bi dobio. Njemu je bilo ponuđeno da uđe prošle godine, on je i napolju mogao da se razvede. Ja sam isto bila povređena kao i njegova žena i uradila sam šta sam uradila. Naišao je Pavle, prevarila sam ga. Muškarci kad varaju, njima je sve u plusu, je l' da? - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će on, da ostavi ženu i da uđe sa tobom ovde dok si ti sa nekim drugim?! Njemu odgovara ovo ovako! Ima tamo ženu, ima ovde! Neće ženu da ostavi zbog Dragane, jer je nemoralna! Oni neće biti zajedno, nikako! - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti da si srećna u braku ne bi bila ovde, bila bi sa mužem. Siniša ko zna šta ti radi napolju - rekla je Dragana.
Ja ovde nisam došla da se ku*vam, nego da zarađujem za unuče i decu! - rekla je Marija.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'