AKTUELNO

Imao je uspešnu godinu iza sebe i želi da se tako i nastavi.

Talentovana Pinkova zvezdica David Radosavljević pokupio je sve simpatije publike još u prvoj sezoni ovog spektakularnog takmičenja, a kada se ponovo pojavio na sceni u jubilarnoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars", publika ga je ponovo dovela do superfinala, kako bi što duže uživala u njegovom emotivnom izvođenju pesama. Upravo zbog emocije koju nosi u sebi, David je obradovao sve svoje fanove kada je letos objavio da će snimiti pesmu koju za njega pravi čuveni Bane Opačić.

Pesma "Na tvojoj strani" je izašla, a osim Davidovog izvođenja, publiku je oduševio i dirljiv tekst, kao i emotivan spot, koji se nadovezuje na spot za njegovu prvu pesmu "Ti i ja". Radosavljević je u božićnom intervjuu za portal Pink.rs otkrio da je nikad vredniji, kao i da sprema nove velike projekte.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Imao sam dva nastupa pred Novu godinu, imam puno novih nastupa koji slede. Radim sada na nečemu o čemu bi trebalo da ćutim. Jedva čekam da vidite to nešto novo na čemu radim. Izbacio sam "Na tvojoj strani", Bane Opačić je radio muziku i tekst, poklonio mi je pesmu. Uvek smo svi oduševljeni njegovim pesmama, on čudo napravi, zato je i poznat. Drago mi je što je mene odabrao kao nekog ko će da izvede jednu od njegovih pesama. Dao sam sve od sebe da to uradimo što bolje - rekao je David.

David nam je otkrio i šta je poželeo sebi u novogodišnjoj noći, kada je sat otkucao ponoć.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Poželeo sam sebi da sve shvatim pozitivno. Da držim osmeh na licu, da naučim da se u ovoj godini borim, koliko god mogu, sam protiv nečega. Da radim na sebi što više mogu i da mi ova godina bude poznata po tome što ću da uspem više od svega do sad - otkrio je Radosavljević, a onda nam je ispričao i kako provodi božićne praznike i koja mu je omiljena praznična uspomena:
To su praznične uspomene sa porodicom. I sada sam u Beogradu sa svojom porodicom. Praznike volim najviše da slavim sa njima, to je ono što nas obeležava - rekao je David i poželeo svima srećne praznike.

Davidovu novu pesmu možete poslušati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Božićni intervju

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'