AKTUELNO

Božićno izdanje emisije "Ami G Show" je u utorak na programu TV Pink.

I ove večeri je od 23 časa na programu TV Pink praznično izdanje emisije “Ami G Show”, a Ognjen Amidžić je, kao i uvek,spremio fantastičnu emisiju. U specijalnoj emisiji na Božić, kod Ognjena dolazi sjajna glumačka ekipa – Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Anđelka Prpić, Anja Mit i Jelica Sretenović, kao i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić.

Foto: Jelena Simonović

Miloš Biković je svakako jedan od omiljenih glumaca u Srbiji, a njegova popularnost prevazišla je granice Balkana kada je počeo da radi i za rusko tržište. Osim što je uspešan glumac, Biković je sa kolegom i prijateljem Miodragom Radonjićem uplovio i u producentske vode, kada je otvorio priducentsku kuću “Arhangel Studios”. Njihov film “Južni vetar” postigao je ogroman uspeh, a o nastavku ovog filma i seriji koja će uskoro početi sa emitovanjem, Biković i Radonjić govoriće u emisiji“Ami G Show”. Naravno, nezaobilazna tema će biti i Milošev ljubavni život, koji intirigira javnost, a kom glumac retko govori. Pored toga, Ognjen će Miloša i Miodraga staviti na glumački izazov, a kako će se snaći, saznaćete već ovog utorka.

Foto: Jelena Simonović

I Anđelka Prpić je i te kako omiljena među publikom, a nakon brojnih uspešnih projekata, od ove godine gledaćete je u seriji “Nek ide život”, koja će se emitovati na TV Pink. O dosadašnjim i budućim planovima u poslu, ali i privatnom životu, Anđelka će pričati u prazničnom izdanju emisije “Ami G Show”.

Jelica Sretenović je jedna od najpoznatijih srpskih glumica, a njene kultne uloge se i dan – danas prepričavaju svim generacijama. Kroz emisiju “Ami G Show” prisetićete se nekih od njenih najpoznatijih uloga, a Jelica će govoriti o svojoj bogatoj karijeri i detaljima koji do sada nisu bili poznati javnosti, poput toga u kog kolegu je bila potajno zaljubljena.

Anja Mit je dobro znan gost u emisiji “Ami G Show”, a i ovog puta će se potruditi da humora ne manjka. O uspehu predstave “Raj na zemlji”, saradnji sa Stefanom Buzurovićem i novim projektima koji je čekaju u 2020. godini, Ana će pričati upravo ovog utorka na TV Pink.

Foto: Jelena Simonović

Iako su njegovi diplomatskih uspesi podjednako značajni, Ivicu Dačića ćete ovog utorka upoznati u potpuno drugačijem svetlu. Ministar spoljnih poslova govoriće o svom detinjstvu, studiranju, političkim počecima i aktuelnoj situaciji u zemlji i svetu, a latiće se i mikrofona. Poznat kao neko ko voli da zapeva, Ivica će svim gledaocima za Božić, otpevati čak dve narodne pesme.

Kao po običaju, Ognjen će goste staviti na brojne izazove, zato ne propustite božićno izdanje emisije “Ami G Show večeras od 23 časa na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Ognjen Amidžić

#amig show

'