AKTUELNO

Ovo je izazvalo burne reakcije!

Zadrugar koji je juče zvanično napustio takmičenje je Sani Ibraimov, a on je doneo odluku da ovonedeljni vođa bude Bane Čolak.

Svi su jedva dočekali da saznaju koga će on izabrati za potrčke, a on je na samom početku bio ironičan, pa izazvao burne reakcije kad su čuli ko je bio njegov izbor.

Foto: TV Pink Printscreen

Vodio sam se kompleksima koje vučem od malena. Šalim se, to će biti Ana i Janjuš. Mnogi komentarišu da ona često govori o Janjušu da je kukavica što ne pričaju, stiče se utisak da ona želi kontakt sa njim - rekao je Bane.
Pa ja sam ovo znala. Ja sam ovde učesnik, može svako da postavi za potrčka, ja se ne ljutim. Ja imam pravo da se družim sa kim ja hoću. Ja znam šta Davidu smeta, tako da neke stvari neću raditi - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, pre deset dana sam rekao da prvi vođa koji bude postaviće mene i Anu, ali mi ne smeta. Moj odnos i Anin je totalno... Ne postoji nijedna situacija koja može da nas poveže, pogotovo od danas. Pogotovo ako mi se ne izvini zbog jedne reči, nećemo progovoriti. Ja sam se sa Anom našalio, ništa zlonamerno - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što će zasigurno iznenaditi sve jeste razlog zbog kog je Bane odlučio da baš nju izabere za omiljenu ukućanku.

Staviću moju najveću podršku, to će biti Ivana. Sad mogu da je kontrolišem i da vidim gde gleda svaki put - rekao je Bane.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'