AKTUELNO

Ispričao sve.

Drvo mudrosti pozvalo je Marka Janjuševića Janjuša u Rajski vrt kako bi porazgovaralo sa njim o protekloj noći. Naime, Janjuš je sinoć spavao u sobi za izolaciju sa Anom Korać, pošto ih je Bane Čolak odabrao za svoja dva potrčka. Janjuš je odmah ispričao kako je proveo noć.

Dobro je, nije loše. Odlično sam proveo noć - rekao je Janjuš, pa krenuo da se smeje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaspao sam čim sam ušao u izolaciju. Cimerka mi ne odgovara. Problem je u tome što mi ne odgovara. Nekad mi je odgovarala, sad više nema ništa, ne postoji. Nema, tj. ima razlog. Rekao sam već, razočarao sam se u "Zadruzi 1" zbog nekih stvari. Taj dan sam i otišao zbog nje. Imam ovde i prečih cimerki od sadašnje cimerke. Ali će i one biti na stendbaju, hoću da se odmorim psihički. Dosta mi je ljubavnih afera, imam i ja dušu. Danas je Božić. To će trajati nekih dva, tri dana, pa ćemo nastaviti. Ne sekiraj se, imaćeš prilike da gledaš - rekao je Janjuš, pa nastavio:
Mada, fino smo spavali i fino popričali. Setili smo nekih stvari i nekih emocija, prijateljskih. Znaš da smo bili odlični prijatelji, ali to više ne postoji - dodao je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo mudrosti je pitalo Janjuša i šta misli o odnosu između Dalile Dragojević i Stefana Karića, a on je istakao da nije bio siguran u Daliline namere.

Ovim ljudima je bitno da se priča o njima, samo da dobiju neko pitanje, pa makar i najgore. Mada, ovde se nikad ne zna. Sve se obrće za jedan dan - rekao je Janjuš o Dalili, a zatim se Janjuš požalio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde svi potenciraju za žene i mene. Sad sam u tri zaljubljen, znaš li to? Maja, Ivana Šopić i Ana. Sad ću biti ozbiljan, zaljubljen sam u sve tri i ne znam šta da radim. Možeš li mi pomoći? Možda da sistemom veličine grudi dođemo do eliminacije. Nisam ih video 4 i po meseca. Moram da nađem neki način eliminacije, ne bih da budem u sve tri zaljubljen. Ona prava je napolju, ovde možemo samo da dođemo do jedne neprave. Jedna je bila izdvojena, ali smo prestali da komuniciramo. Ne znam šta da ti kažem. Ivanu sam najviše voleo, njoj nije mogla da priđe nijedna. Prestao sam iz dosta razloga da komuniciram. Ana nikako... - pričao je Janjuš.
Znači Maja? - upitalo je Drvo.
Ne, nikako. Jedna je bila. Ali sad postaje to, nema više, kraj. Možda ćemo progovoriti, ali nema više ni druženja. Već 20 dana se ne družimo, nećemo. Možda je tako bolje - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogli bismo da uradimo neki dobar zadatak - predložio je Janjuš.
Moram malo da razmislim o tome - odgovorilo je Drvo.
Ja pristajem na sve, razmisli. Odoh da gledam moje... Zadrugare. Ne znam da li da im uberem ova tri cveta, mada sa jednom ne pričam, druga me maltretira... U kanalu sam - nastavio je Marko.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ana Korać

#Marko Janjušević Janjuš

'