AKTUELNO

Retko se eksponira u javnosti!

Nino Rešić bio je jedan od najpopularnijih pevača devedesetih godina, a njegova uspešna karijera prekinuta je u njegovoj 43. godini, kada je iznenada preminuo. Iza sebe je ostavio tri ćerke - Amelu, Tamaru i Sandru, koja je dobro poznata javnosti, s obzirom na to da je krenula njegovim stopama. Međutim, malo ljudi zna kako izgleda njena majka, odnosno Ninova žena sa kojom je nju dobio.

Foto: Printscreen YouTube/Officielni kanal Nino Rešić legenda

Sandra retko objavljuje fotografije sa majkom, ali je ovog puta napravila presedan. Naime, pored toga što je poželela da svima čestita Božić, ona je imala još jedan razlog za slavlje - njenoj mami Slavici je bio rođendan.

View this post on Instagram

Good night 😴💜🤘

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic) on

Srećan Božić, dragi moji, a mojoj majci Slavici Rešić srećan rođendan, da se volimo kao i do sad, da ti ova godina, kao i sve sledeće, donese zdravlje, mir, radost i sve što poželiš. Volim te najviše na svetu celom, do sunca i preko kad počne ono belo... Miriši na sunce - napisala je Sandra u opisu fotografije, a Slavica je na slici u ruci držala medaljon, koji joj je verovatno ćerka poklonila.

Autor: Pink.rs

#Nino Rešić

#Sandra Rešić

'