AKTUELNO

Prošlost ipak ne može da se obriše.

Dalila Dragojević je ušla u rijaliti "Zadruga 3" sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, te je od početka prozivala ostale devojke zbog njihovog morala, ogovaranja, prošlosti...

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, izgleda da je Dalila zaboravila na svoju prošlost, koja je bila i više nego burna. Pre udaje za Dejana, Dragojevićka se družila sa devojkama koje su joj sada na "crnoj listi".

Neke fotografije bi Dalila najverovatnije spalila da može, ali ipak one postoje. Jedna od takvih je i fotografija na kojoj je Dragojevićka u društvu Mace Diskrecije, a one su tada bile veoma bliske, čak se može reći da joj je Maca bila jedna od najboljih drugarica.

Foto: Privatna Arhiva

Odevna kombinacija koju je Dragojevićka tom prilikom ponela je takođe diskutabilna, pa njena haljina više toga otkriva nego što pokriva, te joj se vidi kompletna zadnjica.

Na fotografiji se takođe vidi i kako je njen nos izgledao pre operacije koju je izvršila pre nekoliko godina. Takođe, evidentno je da je zadrugarka osim na svom nosu, poradila i na svojim usnama, kao i na bradi.

Izgleda da Dalila nema baš čime da se pohvali, ako je suditi po njenoj prošlosti, pa je tako definitivno njeno vređanje i ponižavanje drugih zadrugarki bez ikakvog osnova.

Autor: Pink.rs

#Dalila Dragojević

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'