AKTUELNO

Rešili da iznesu svoje mišljenje!

U rijaliti programu koji obara sve rekorde gledanosti “Zadruga 3” učesnica Marijana Zonjić započela je ljubavnu vezu sa cimerom iz Bele kuće Radetom Lazićem. Međutim, nakon što je publika Radetu udelila manji broj glasova i izbacila ga sa velelepnog imanja, Marijana je odlučila da okrene novi list.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova zadrugarka pala je na šarm drugog cimera iz “Zadruge”, Stefana Kandića Kendija koji je nekoliko dana pokušavao da osvoji njeno srce, što mu je na kraju pošlo za rukom. Oni su prošle noći maksimalno uzivali u svojoj ljubavi u sobi za rehabilitaciju, a ovim povodom kontaktirali smo Marijaninu majku Dejanu.

- Prvo bih prokomentarisala vezu sa Radetom. S obzirom na to kako se ponašala u toj vezi i koliko je to uticalo na nju lično nisam bila za tu vezu. Rade je u vezi s njom, flertovao sa dosta devojaka i to sa kojim Marijana nije bila u dobrim odnosima. Rade je dobar i kvalitetan mladić i svakako će ostati prijatelji nakon ovog rijalitija. S obzirom na to da je Rade nakon napuštanja rijalitija objavio završetak njihove veze na svom Instagram profilu, a i ona izjavila u emisiji da su hteli još pre da razreše odnose ulazak u vezu s Kendijem je po mom mišljenju u potpunosti opravdan - priča za Pink.rs, Dejana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijaninoj majci se više sviđa novi ćerkin izbor, odnosno to što je ova zadrugarka uplovila u vezu sa crnogorskim radio-voditeljem, Stefanom Kandićem. Zonjićka nam je u nastavku razgovora rekla i koje joj se to karakteristike i potezi dopadaju kod Kandića, a onda i istakla da porodica ove zadrugarke podržava ljubav Marijane i Kendija.

- Kendi je dobar, brižljiv i pobožan mladić što i te kako poštujem ja kao i cela Marijanina porodica. S obzirom na celokupnu situaciju, mi smo, kao Marijanina porodica, za vezu sa Stefanom Kandićem Kendijem ukoliko oni sami to žele - završava Dejana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Marijana Zonjić

#Stefan Kandić

'