AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

Reporter emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić i danas se zaputio na aerodrom, odakle se uključivao uživo u emisiju. On je otkrio svim vernim gledaocima televizije Pink da se nezvanično uskoro očekuje dolazak svetske zvezde Selin Dion na beogradski aerodrom.

Foto: Tanjug AP/Thibault Camus

Kako je na aerodrom sletela i naša pevačica Jana Todorović, reporter ju je pitao da li je čula da se danas očekuje dolazak Selin Dion, a ona je otkrila nešto što je mnoge iznenadilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je čudno da mi nije javila da stiže u Beograd, porodio nas je isti lekar, pa sam baš iznenađena što mi nije javila. Evo prilike da to kažem javno, isti lekar nas je porodio, ja sam ponosna i na sebe i na moju ćerku, to se desilo baš u istom gradu gde i ona živi - rekla je Jana.

Ona je istakla da informacije da je pazarila luksuzne nekretnine nisu istinite, a onda je objasnila da se veoma iznenadila što se zajedno sa njom iz inostranstva nisu vratile i neke druge zvezde koje je očekivala.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo nikog poznatog, očekivala sam Mileta i Darka jer smo bili u istom gradu, ali su verovatno stigli ranije svojim kućama - navela je ona.

Autor: R.L.

#Jana Todorović

#Premijera-Vikend specijal

#Selin Dion | Celine Dion

'