AKTUELNO

Čolak ne može da prežali što je Ivana raskinula sa njim.

U sebi svojstvenom stilu, Bane Čolak je došao do hotela "Zadruga", kako bi bivšoj devojci Ivani Krunić vratio narukvicu koju mu je poklonila, jer ne želi da je ima zbog toga što je pevačica raskinula sa njim nakon čestitki koje je dobila od najmilijih.

Koja je svrha da nosim to na svojoj ruci, da gledam i da se setim svega? - upitao je Bane.
Stavi negde, to je uspomena - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ove stvari želim da zaboravim. Strašno si me povredila, ubeđjujem sebe da je ovo sve neki san - pričao je Čolak.
Nisam samo tebe i sebe sam. Ja nemam nijednu zamerku za tebe u poslednjih mesec dana, grize me savest za ono što si danas doživeo - rekla je pevačica.
Toliko te grize, da si me posle svega i ostavila. Gde je nestalo ono da niko ne može da utiče na tvoje odluke. Da li si tada bili iskrena ili si ovo ti? - upitao je Bane.
Rekla sam ti tada još jednu stvar, da bih se odrekla svoje sreće, kada bi ona narušila sreću osoba koje volim - odgovorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam teoriju, ubeđen sam u nešto drugo, ne mogu da ti kažem. Odlučio sam da ja ne budem transparentan. Ti si niko u rijaliti svetu. Tvoji prijatelji se postavljaju prema tebi kao da si ti Ceca. Ušla si da gradiš karijeru, a oni kažu da je rušiš - nastavio je Čolak.
Da rušim ugled - rekla je Ivana.
Ušla si tu, dok se nije desilo ono sa mnom, nisi bila istaknuta. Tek je tad krenulo tvoje isticanje. Pevanje u rijalitiju je bitno ko moj k*rac. Danas sam osetio kao da nas niko na svetu ne voli. Ne može da se meri moja izdaja tebe posle mesec i po dana i ova izdaja. Gde nestade sve ono, gde nestadoše sve zakletve i ljubavi večne? Nismo raksinuli, nego si me ti ostavila. Svi su rekli: "Molim?". Možda su ludi, možda sam ja lud - dodao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja sreća užasno unesrećuje ljude koje ja volim najviše na svetu - rekla je Ivana.
Šta ako ni sa kim ne budeš uspela da budeš srećna kao što si sa mnom? - rekao je Bane

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'