AKTUELNO

Očekuje nas još jedna uzbudljiva noć.

Proslava srpske Nove godine u "Zadruzi" uvek je bila spektakularna i burna. Milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanje iz Bele kuće zauvek će pamtiti žurku koju je Veliki šef organizovao za zadrugare u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila noć kada su pokrenute mnoge ljubavne varnice. Ana Korać i David Dragojević su krenuli da otvoreno flertuju nakon izlaska njegove verenice Aleksandre Subotić, Mina Vrbaški i Marko Marković su se smuvali, a onda je došao šlag na tortu za rijaliti fanove, prvi poljubac Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: Pink.rs

Veliki šef je odlučio da i ove godine organizuje gala proslavu za stanare Bele kuće. Mnoge priče su trenutno nerazjašnjene, a mnogi odnosi su krenuli da se komplikuju. Ako gledamo po prošlim godinama, sve to bi moglo da se raščisti ove noći na spektakularnoj žurki u kojoj će uživati i zadrugari i gledaoci.

Lepi Mića se među prvima spremio za večerašnju noć.

Foto: TV Pink Printscreen

Za njim nije kasnio ni ovonedeljni vođa Stefan Kandić Kendi, koji je napravio pravu pometnju svojim odlukama danas. Stefan se odlučio za svečanu kombinaciju, na koju zadrugarke sigurno neće biti imune.

Foto: TV Pink Printscreen

Proslavu srpske Nove godine možete pratiti uživo od 22h na televiziji Pink i tada ćete saznati šta je sve to Veliki šef pripremio za zadrugare!

Autor: M. P.

#Lepi Mića

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 3

#stefan kandić kendi

'