AKTUELNO

Ne trpi nasilje!

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević pre nekoliko dana, tokom emisije "Zadruga - Izbacivanje" izazvala je buru komentara kada je odlučila da se javno obračuna sa nepoznatom ženskom osobom koja joj je slala uvredljive poruke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj njen potez naišao je na podršku koju su joj dale brojne kolege i javne ličnosti koje se su se našle u istoj situaciji, a Dušica je pred kamerama emisije "Premijera" istakla da bezobrazluk ne dozvoljava.

Ja hrabrost uvek imam i stav uvek imam i nikad ne dozvoljavam bezobrazluk. Svesna sam toga da je format koji ja radim i iza kojeg stojim nešto što izaziva u ljudima emocije, i strast i ostrašćenost, koju ne podržavam. U svakom smislu treba da bude mere i ljudi treba da imaju meru - rekla je Dušica, te istakla da će se, od sada, sa svakim ko vređa nju i njenu porodicu obračunati na isti način:
Ja bih najviše volela da imenujem svakoga ko mi pošalje ružnu poruku, jer je dosta bilo, to je sve nasilje nad mojom profesijom, i svakoga ću imenom i prezimenom prozvati ko na tako gnusan način želi da uvredi mene i ne samo mene nego i moju porodicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je Dušica još ispričala u emisiji "Premijera" pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Dušica Jakovljević

#Premijera

'