AKTUELNO

Danas se navršilo tačno dvadeset godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, glavnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde, kojeg su 2000. usmrtili u beogradskom hotelu "Interkontinental".

Kao i svake godine, i ovog 15. januara na groblje je izašla njegova udovica Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom i sinom Veljkom, kako bi sa ostalim članovima porodice i prijateljima održali 20. pomen pokojnom Arkanu, čiju smrt nikada neće prežaliti.

Foto: Pink.rs, E-Stock/N. Vujčić, Đenka

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ceca je na groblje izašla nešto malo pre 11 sati, od glave do pete zavijena u crno - na sebi je imala crne cipele, kaput, rukavice i šešir, a glavu je uvila u crnu maramu. Takođe, oči pune suza krila je iza crnih sunčanih naočara.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Iako se trudila da bude jaka i ne pokaže emocije, na njenom licu svi okupljeni jasno su videli tugu, bol i patnju zbog stravične tragedije koja ju je zadesila na današnji dan, pre tačno 20 godina, kada je sama s dvoje dece ostala bez voljenog muža... Iako o tome kakve joj se scene vrzmaju po glavi i kakva osećanja u njoj budi potresan prizor 20 godina kasnije na mestu gde počiva Arkan nije bilo reči, njen izraz lica i uzdasi rekli su sve.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pomenu su, osim Cece, Anastasije i Veljka, prisustvovali i Sofija Ražnatović, Arkanova vanbračna ćerka, Lidija i Predrag Ocokoljić, kum Dragiša Binić...

Autor: D. T.

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#Željko Ražnatović Arkan

'