AKTUELNO

Nova ljubavna priča na pomolu!

Voditelj Milan Milošević nastavio je emisiju ,,Pitanja gledalaca" sa gorućom temom u Beloj kući, a to je svakako odnos Miljane Kulić i Nikole Orozovića. Naime, kako je poznato prethodnih dana Miljana je otvoreno pokazala svoje emocije prema Nikoli, što je iznenadilo mnoge zadrugare.

Međutim, Kulićeva je tvrdila sve vreme da gaji emocije prema Orozoviću, te da je spremna da se promeni iz korena zbog njega, što su primetili i obožavatelji njihovog odnosa, te su im poslali šolje sa njihovim zajedničkim fotografijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svim gledaocima, ovo je bila konstatacija, ne znam šta bih odgovorila, nadam se - odgovorila je Miljana, a onda je ustala i njena majka Marija Kulić da prokomentariše.
Ja sam za Nikolu rekla da je kulturan i fin momak, prema meni je uvek bio pristojan, uvek i je pomogao. Međutim, Nikolin tip devojke nije Miljana, ni obrnuto. Ni fizički, Miljana je mnogo dominantnija od njega, ali ne samo od njega, već sa bilo kojim muškarcem. Njih dvoje ne vidim zajedno, ali mogu da budu dobri prijatelji. To što se ona šali sa njim... - pričala je Marija, a onda ju je ćerka prekinula.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Zorica čuju da svako veče plačem zbog njega, zašto sam dobila poštedu? Odakle tebi da se ja šalim sa njim? Ti ćeš pokvariti ovu divnu vezu, ja sam se mnogo zaljubila, iako on mene ponižava. Ja sam rekla da želim sve da promenim zbog ovog momka. Da pohvalim sebe, nikad čistije nije bilo, u svakom ćošku. Apsolutno želim da se promenim, on stalno poredi moje bivše ljubavi, prebacuje mi. On misli da se ja sprdam sa njim, ne zna da sam ja ozbiljna sa njim. A ovi što ga sprdaju, za njega su idealni, neka nastavi on sa svojom pričom, neka nastavi da me poniža. Čak je ponižavao šolje koje je dobio, jutros mi je zamerio što sam u 15 do osam došla u izolaciju - dodala je Kulićeva.
Rekao sam ti, jer si ušla kao Rambo - dobacio je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'