AKTUELNO

Izneli svoj stav!

"Da li je možda Dalila pukla jer je Stefan nahvalio Anu Korać na nominacijama, pa joj se sve nakupilo?" - glasilo je pitanje koje je ove noći publika postavila zadrugaru Marku Đedoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sigurno da jeste, posebno je za nju bila osetljiva ta tema da Stefan prokomenatiše Anu. Dalilu sigurno da pucaju kompleksi kada dođe Ana ovakva na porodično okupljanje, a onda dođe Dalila sa Dejanom kao tetka iz Crvenke. Jeste, sigurno jeste. I što ne bi bila ljubomorna na Anu? Ana nije imala ludila i nadam se da će tako ostati. Nije pokušavala da prevari svog muža - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj odnos Ane i nje je jako čudan. One su se letos upoznale i to je više bilo izvinjenje Davida i Dejana. Ovde se videlo da Dalili teško pada ta priča sa Anom. Dalila je verovatno dobila taj kompleks i to je jedan od bitnih razloga. Dalila je videla da ne može da dobije tu bitku sa Anom. Ana je sada neko ko je dobro došla u tu kuću, a Dalila nakon tri godine sa Dejanom nije dobro došla u tu kuću i to je verovatno pogađa - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da nema potrebe da bude ljubomorna na mene, ja sam to videla. Šta god je komentarisala, komentarisala je u negativnom smislu. Samo je tražila razlog da me bocka. Ja sam rekla da osećam mržnju prema meni sa njene strane i da ne vidim razlog što to radi. Verovatno je to njoj smetalo što sam mirna. Ja sam samo rekla kakva je situacija napolju. Automatski je pokušala da prebaci priču i na Janjuša, što je jako ružno i sa Dejanove i sa njene strane - izjavila je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Muka mi je ime da im spomenem, ali mi nije logično da njih dvoje budu dobri sa Ljubom Pantović i Aleksandrom. Dalilu je drmnuo kompleks kada je videla Anu - rekla je Zorica Marković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'