AKTUELNO

Svi su je voleli!

U Jugoslovenskoj kinoteci danas je održana komemoracija legendarnoj glumici Nedi Arnerić. Brojni prijatelji i kolege bili su danas u sali u kojoj je komemoracija počela minutom ćutanja.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Nakon toga, mnogobrojne Nedine kolege održale su govor, zbog kojih niko nije mogao da zadrži suze, a glumičin prijatelj je otkrio neke detalje koje niko nije znao.

- Šta sada reći, kao da je sve rečeno. Pre desetak dana bila si na skijanju. Rekla si za moj keks da nije isti kao uvek, falio je limun. Napravio sam nove sa limunom. Uvek je Neda bila precizna. Tih 35-40 godina kako smo učetvoro putovali na Nove godine, letovanja i jedrenja, nije da bacimo pikavac u more. I sada Miša i ja smo kuvali, ali pranje sudova je njeno. Da se picne kuća i održava red, često sam je zvao dobrica - ispričao je na komemoraciji najbolji prijatelj Nede Arnerić, a onda otkrio kako je ona gledala na smrt:

Foto: Pink.rs

- Čuje ona sve to, objašnjavala mi je, samo promeniš stanje, onda si tu. Jer ako postoji ljubav onda traješ. Dogovarali smo se za skijanje da ga ponovimo u martu... Letovanje. Sada više nećeš skijati, a ja ne želim - završio je on.

Foto: Pink.rs

Autor: D. B./ N. V.

#Komemoracija

#Neda Arnerić

'