AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Voditelj Milan Milošević prvo pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je za Draganu Mitar, a bilo je u vezi sa razgovorom koji je vodila sa Edisom Fetićem u ranim jutarnjim satima, kada ga je optužila da mnoge stvari slaže za stolom.

Sinoć kada su se svetla ugasila, rekla si Edu da za stolom ispriča 50% laži, šta je to što je slagao? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću ništa da silim kod njega, dok on ne oseti potrebu da nešto kaže, jer on treba da stoji iza svojih postupaka. Ja sam ga samo demantovala u nekim stvarima, za stolom kaže nešto drugo, meni kaže nešto i onda se to ne poklopi - izjavila je Dragana.
Ona gleda iz svog ugla, ja iz svog i tu dolazimo do sukoba, nemam potrebe njoj da objašnjavam i to je to. To što sam rekao je užas, ja sam se njoj izvinio, ja sam objasnio šta je to izazvalo, ne želim da ona ustaje i kaže: ,,Živele kurve i prostitutke" i onda je to izazvalo iz mene, ako si ti to, onda sam ja i ovo. Sad se izvinjavam i njenoj majci. Ja imam tu verziju da mi nemamo potrebe da pričamo šta se nama dešavalo pre svega ovoga, jer ako krene ta priča, onda smo u toj priči katastrofa i ona i ja. Ja ne želim da pričamo tu priču, jer sa tom pričom ćemo poniziti i nas, jer smo radili neke stvari koje nismo trebali - dodao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'