AKTUELNO

Svi u šoku!

U emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, pušten je i video-prilog razgovara između Dragane Mitar, Edisa Fetića i Marka Đedovića, gde Mitrova ističe da joj se smučio odnos kakav ima sa Edom i da je želela to da promeni, te da joj smeta što je niko od njegove porodice nije prihvatio, pa ponovo ističe da je Fetić lažov. U tom razgovoru je istaknuto i da Dragana liči na Edovu ženu, samo da je mlađa verzija nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni moji se ne slažu, ali su kulturni. Ni za Sinišu nisu bili, tatini roditelji isto nikad nisu prihvatili moju mamu - govorila je Dragana.
Njih dvoje kao da se još nisu upoznali - prokomentarisao je Marko Đedović.
Zato što su napolju bili kombinacija, a sada su u vezi. Sada su sami ovde, nema ni žene, ni muža - otkrio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zanima samo jedno, što si mi rekla, da li je istina da je Edo kupio profil sa 10000 pratioca pre "Zadruge"? - upitao je Marko Đedović.
Taj profil je postojao, nisam platio, ali sam preuzeo - pravdao se Edo.
Čovek ima svoj posao, ženu i decu, čovek je došao samo da bude popularan. Ovo je ta priča, ovo je suštinsko pitanje - dodao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

On kaže da mu ne treba novac, da mu ne treba popularnost. Kaže da je ušao zbog Dragane, o čemu pričaš ti? Zašto se nisi razveo? Zašto si lagao Draganu da ćeš ući ovde sa papirima? Ko laže? Dragana, gde nalaziš ove bolesnike? Što se nisi napolju borio za nju? - govorila je Miljana Kulić.
Došao je da se bori za kombinaciju - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zilha je stigla do 40.000, svaki dan je sve popularnija - otkrila je Ana Korać.
Zapratite Zilhu - poručila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zilha njemu kada su se posvađali nije dala razvod braka, nego mu je udarila zabranu na imovinu. On je rekao tad da ide kod advokata, ja sam znala da od toga nema ništa - otkrila je na kraju Dragana.
Uvedite Zilhu da čujemo drugu stranu priče, ovima ništa ne verujemo - dodala je Kulićeva.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Zadruga 3

#Zilha Karišik Fetić

'