AKTUELNO

MAC i ove godina ima svoj humanitarni aspekt.

Kao i prošle godine, Music Awards Ceremony i ovoga puta imai humanitarni aspekt. Bioxgn MAC 2020 fokusiran je na ravnopravnost polova, i svojimaktivnostima podržava društveno odgovorne programe koji se bave tom tematikom. 

Deo prihoda od prodaje ulaznica organizatori Skymusic iCEBEF preusmeriće UNICEF-u, koji će sredstva ravnomerno rasporediti u zemljamaregiona za programe osnaživanja devojčica, a u isti fond otići će i sav prihodod prodaje MAC majica.

Foto: MAC/(Skymusic)

Rodnu ravnopravnost kao humanitarni aspekt MAC-a podržava idruštveno odgovorna kompanija Mozzart. S početkom drugog kruga glasanja,glasači imaju priliku da na uplatno isplatnim mestima i sajtu ove kompanije tipujuko će biti pobednik u kojoj kategoriji, kao i koji izvođač će imati većupodršku publike. Čitav prihod namenjen je u humanitarne svrhe za programepodrške rodne ravnopravnosti.

Ljudi dobre volje, koji žele da učestvuju u humanitarnojakciji MAC-a, mogu putem sajta musicawardsceremony.com nabaviti MAC majice saduhovitim natpisima, koje su već ponele brojne poznate ličnosti: SlobodanTrkulja, Kaliopi, Žarko S.A.R.S., Toni Cetinski, Sara Jo, Ana Stanić, Knez,Tropiko bend, Danijel Alibabić, Lena Kovačević, Kaja, Ilma Karahmet… 

Foto: MAC/(Skymusic)

Humanitarnu akciju MAC-a podržala je i Ana Ivanović,nacionalna ambasadorka UNICEF-a, koja je istakla da je važno da velikemanifestacije ali i poznate ličnisti promovišu ispravne i plemenite vrednosti.

“Rodna ravnopravnost i osnaživanje devojčica i žena je odkrucijalne važnosti za razvoj svakog društva, i zato mi je veoma drago da vidimda se ove godine humanitarni aspekt MAC-a fokusira baš na to, jer mislim datreba o tome što više da se govori”

Autor: Pink.rs

#Ana Ivanović

#Music Awards Ceremony

'