AKTUELNO

Teško joj je!

Luna Đogani odlučila je da progovori o raskidu veze sa Markom Miljkovićem, a tom prilikom iznela je nove detalje. Pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga" otkrila je da se nije čula sa Miljkovićem, jer ju je on na svim mrežama blokirao.

Foto: E-Stock

Marko mi nije slao poruke, ja sam inače blokirana svuda. Iz srca ne verujem da sam izbačena. Presekla sam, krenula dalje. Dugo mi treba da presečem, ali kad to uradim - to je to. Ljubav neću tražiti, niti moliti, desiće se kada bude trebalo i ja čekam - rekla je Luna.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Tokom ovog razgovora Luna nije krila da joj je teško da se navikne na činjenicu da je ponovo sama, ali i ističe da pokušava da nastavi dalje.

Ja sam osoba koja večito misli da je pogrešila i pita se, ali sve se dešava sa razlogom. Teško je kada navikneš na nešto, hteo si, planirao, zamišljao, video budućnost, a ona se preko noći promeni. Ja sam i dalje ista osoba, ali neke osobe odlaze iz života, što je za mene teško. Sve češće se dešava, ali svako ko hoće da bude pored mene biće - dodala je Luna.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Ona je potom dodala da joj je najveća podrška mama Anabela, kao i da je i Anabelin bivši suprug Andrej Atijas takođe uvek tu za nju.

Ja se prepustim u ljubavi, dam celu sebe. Poenta je da me ne prodaš za sitno. Majka mi je najveća podrška, ona je tu u kakvom god sam stanju. Dovoljno je da je uhvatim za ruku i da se isplačem na njenom ramenu. Kad god sam loše, odem kod nje, u krevet gde sam odrasla, plačem i bude mi lakše. Andrej mi je isto velika podrška, bez obzira na to u kakvom je odnosu sa mojom mamom - izjavila je Đoganijeva.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

'