AKTUELNO

Karić se pre "Zadruge" kuckao sa Jelenom Pešić i Milicom Kemez.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tice se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 3". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

S obzirom na to da sam čula da si ti unela informaciju za Stefana Karića. Odakle tebi ta informacija? - upitala je Milica Kemez Draganu Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam rekla. Ja i Stefan se zezamo. On je meni pisao pre svih vas poruke. On je bio ozbiljan Instagram manijak. Mi smo se znali odranije. Mi smo se znali preko drugarice sa Instagrama. Ja se sa Stefanom družim - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je potom upitala Milicu od koga je dobila ovu informaciju, a ona je otkrila da je to Jelena Pešić, a onda se oglasila i ova zadrugarka.

Ja sam za tu priču znala otpočetka. Ta informacija je do mene došla, jer sam ja to posumnjala. Ja sam rekla Vladimiru :"Da li ti znaš da su Milica i Stefan bili zajedno", on mi je rekao: "Znam, to zna samo dvoje, troje ljudi." Ja sam to rekla i Stefanu, a on je meni rekao: "Mi se čak nismo ni poljubili" - otkrila je Jelena Pešić.
Jelena, sve si u pravu. Kako možeš to da kažeš. Šta znači "čak se nismo ni poljubili" - besneo je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dragana Mitar

'