AKTUELNO

Ljubav cveta!

Pevač Sloba Vasić trenutno uživa u ljubavi sa Lelom Karagić. Lela je 2017. godine bila misica Bosne i Hercegovine, a sudeći po objavama sa njegovog Instagrama, pevač je potpuno lud za njom i veoma se vole. 

- Ako nađete u svom srcu da brinete za još nekog osim za vas znači da volite - potpisao je Slobodan najnoviju zajedničku fotografiju sa Lelom. 

View this post on Instagram

🙆🏾‍♀️🌸🌸🌸 Znaš li što ću ja postati kada odrastem, za tvoju ljepotu, svijete? Ja kada odrastem jako veliki, ja ću postati dijete. Najljepše je kad odrasteš, a ostaneš dječji stvor, pa svi misle da si velik zato što si profesor. Što si doktor od imena, stručnjak za rakete - a ne znaju da si velik zato što si dijete. Možeš biti pilot, rudar... slavni pisac knjiga - djetetu je svaki pos'o lagan kao igra. Ma nosio ja u glavi i sve fakultete, kad odrastem jako velik, ja ću ostat' dijete. 🌸🌸🌸 • • • • #love #instagood #me #cute #tbt #photooftheday #instamood #iphonesia #tweegram #picoftheday #igers #girl #beautiful #instadaily #summer #instagramhub #iphoneonly #follow #igdaily #bestoftheday #happy #picstitch #tagblender #jj #sky #nofilter #fashion #followme #fun #sun

A post shared by J E L E N A K A R A G I Ć ® (@lela_misslela) on

Inače, Sloba je pre Lele imao i više nego turbulentan ljubavni život. Kako se navodi, pojedine bivše su ga čak optuživale da je bio agresivan prema njima, ali nekadašnjoj misici to očito nije predstavljalo problem kada je stupala u vezu sa pevačem.

Autor: Pink.rs

#Sloba Vasić

'