AKTUELNO

Niko nije znao da Milica može da napravi ovakav potez!

Natalija Trik Fx je odlukom glasova publike prethodne noći zvanično i zauvek napustila ''Zadrugu 3'', a njena odluka bila je da za vođu postavi Milicu Kemez.

Ona je bila srećna što će se prvi put oprobati u ovoj ulozi otkad je postala učesnica, a onda je došlo vreme da ona izabere svoje potrčke i omiljenog zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirko i Brendon neka ustanu, Miona, Mlađa i Nina i neka ustanu Šopićka i Janjuš. Miljana i Zola. Mogu svi da sednu osim Janjuša i Šopićke, tako da će oni biti potrčci. Smatram da će imati mnogo što šta da kažu. Čula sam da se nešto dešava, iskreno, nisam bila mnogo upućena - rekla je Kemez.
Neka nam je sa srećom, ja sam u rijalitiju i mogu da radim šta hoću - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ću najzad upoznati ovog čoveka i vidim ko je on. Prvi put sam u izolaciji, volela bih da probam to - rekla je Ivana.
Moram da kažem da se meni ne dopada ponašanje Milice Kemez, jer je njanjava i kezava, a i dala mi je mali budžet. To je uradila samo zato što je želela moju reakciju. A, bila mi je lepa i simpatična - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je šokiralo sve je to što je Milica prozvala Stefana Kandića, Stefana Miloševića, Filipa Đukića i Boru Santanu kako bi saopštila ko će od njih biti njen omiljeni ukućanin, a svima je poznato da je sa svima bila povezivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, mogao si biti omiljeni, ali... Iskreno, razmišljala sam između Bore i Jelene, iskreno, malo se plašim Bore i da ne pređem granicu. I iskreno ne znam šta da radim. Ništa, Bora će biti omiljeni - rekla je Milica.

Detaljno pogledajte u nastavku:

Autor: K.R.

#Zadruga

'