AKTUELNO

Nije više mogla da ćuti.

U nastavku emisije ,,Pretres nedelje" došlo je do konačnog raskrinkavanja odnosa Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša, a ključna stvar bilo je priznanje Jelene Pešić, a to je da je znala sve o njegovim emocijama prema njoj.

Jelena je stala u Ivaninu odbranu, pa priznala da je znala za pismo koje je Janjuš pisao njoj, gde joj je otkrio kakva osećanja gaji prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović je, takođe otkrio detalje koje su šokirale sve ukućane, a gde je mnogo toga isplivalo na površinu.

Na kraju se ispostavlja da je sve što je Ivana rekla, istina. Postoje i pisma koja je on njoj pisao. Te stvari su se dešavale dok je ona bila sa Filipom i da je Janjuš potencirao. Zola je bio pismonoša. Svi su ćutali i prikrivali situaciju, ona se sklanjala od muškaraca zbog tvog ljubomorisanja i na Vladimira si bio ljubomoran - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, molim?! Sad samo govori: ,,Je l' to moguće, šta je ovo, i, o, a,e"! I samo da bi on ispao mali napaćeni Janjuš! Jelena je znala za poruku sa Janjušem, on se uhvatio za glavu kad sam rekla da sam joj pokazala to. Zato se on udaljio od nje - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, znam za tu poruku! Iznenađena sam njegovim izlaganjima. On je zbog naše svađe prišao meni i rekao da neće da se meša. Nervira me što Janjuš nijedan odgovor ne daje, izgleda mi kao da se previše napada Ivana. Sadržinu pisma neću izneti, niti se tačno sećam. Meni je njegov odgovor bio nejasan. Mi očekujemo da ustaneš i da priznaš sve, nikakav konkretan odgovor nam nisi dao - rekla je Jelena.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'