AKTUELNO

Smeh do suza!

Kao i do sada, voditelj Ognjen Amidžić potrudio se da dovede zanimljive goste u emisiju "Amidži šou", a za Milicu Todorović to je bilo posebno veče.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Milica je bila prva gošća, a ona je u emisiji doživela veliko iznenađenje kada se pojavio njen dečko, glumac Petar Strugar, zbog čega se čak i rasplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

On kad god želi da me iznenadi, ja to ne mogu da provalim. Ja sam pevala tri dana zaredom, iz Banjaluke išla u Minhen, on meni kaže ima školicu jahanja, ide na ergelu, ovo, ono. Ja dolazim na tonsku probu, to je bila neka privatna svirka, čekali me prijatelji i zovu me na terasu, ja pogledam, a on ovako sedi i kaže "zdravo", ja ceo minut gledam, ništa ne kontam - ispričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nje, i Petar je otkrio svoju stranu priče, te ispričao kako su se upoznali i kako je počela njihova romansa.

Nisam poznavao curu uopšte, ima snimak Bobana kada je ona došla i treba da šeta konja. I ostavljam je sa konjem od 600 kila, ona se prepala. Tu smo završili snimanje, mi se nismo poznavali, ove sad slike što kruže, ta naša zajednička, nastala je slučajno i odatle je krenula cela priča. Hrče kao kamiondžija, ne pitajte me kako znam kako kamiondžija hrče - rekao je Strugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Milica Todorović

#Petar Strugar

'