AKTUELNO

Haos!

Pevačica Milica Todorović je, nakon nekoliko meseci spekulisanja, sinoć u emisiji "Amidži šou" javno priznala da je u srećnoj vezi sa glumcem Petrom Strugarom. Ona je otkrila mnoge detalje njihove romanse, a pred kamerama emisije "Premijera" pevačica je priznala da nije očekivala da će se tako brzo, posle emotivnog kraha, ponovo zaljubiti.

Da mi je neko rekao da ću se tako brzo zaljubiti, ne bih verovala, zato što sam stvarno patila i prošla kroz jedan težak period, ali kako kažu, dok čovek planira, Bog se smeje - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok njen dečko nije raspoložen previše za razgovore sa sedmom silom, Milica je otvoreno pred kamerama "Premijere" progovorila čak i o stanu kom je pazarila u jednom elitnom beogradskom naselju, a gde joj je komšija njen bivši dečko Rade Kovačević, inače brat pevača Saše Kovačevića.

Rade i ja smo u super odnosima i kad sam ga srela u tom naselju, ja sam mu rekla "Čekaj bre, što se ja mučim da kupujem stan, daj lepo da se pomirimo, da se uselim gore kod tebe i da rešimo stvar" - rekla je Milica kroz osmeh.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram/rade_k

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Milica Todorović

#Petar Strugar

#Premijera

#Rade Kovačević

#Saša Kovačević

'