AKTUELNO

Iznenadićete se!

Pevačica Natalija Ibraimov napustila je u nedelju najgledaniji rijaliti program "Zadrugu", nakon što je izgubila u borbi protiv Nikole Orozovića i osvojila manji procenat glasova publike. Nju su u studiju dočekali suprug Sani i sin Dejan, a pevačica je pred kamerama emisije "Premijera" otkrila kako se oseća sada kada je već nekoliko dana van zidina Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu uopšte da se priviknem, nisam svesna da sam tu i sve vreme govorim Saniju "Što mi je nešto dosadno, što mi je mračno". Kao da nisam kod kuće, kao da sam u hotelu, prinose mi, donose mi... - ispričala je Natalija.

Ona je otkrila i šta joj je teško palo u rijalitiju, s obzirom na to da je živela sa velikim brojem ljudi različitih karaktera.

Meni je nespavanje bilo teško, krađa hrane, to mi je katastrofa, stalno moraš nešto da čuvaš, kašike, viljkušku, stalno nešto moraš da trpaš u pantalone. Ja sam, mislim, četiri i po meseca bila jedina osoba koja ni sa kim nije imala konflikt i svi su me gledali kao tampon zonu - rekla je Natalija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Natalija Ibraimov

#Premijera

#Zadruga

'