AKTUELNO

Haos u emisiji!

Nakon velike polemike koja je nastala zbog odnosa Dragane Mitar i Marka Đedovića tokom emisije "Gledanje snimaka" i svađe kada se umešao Edis Edo Fetić, zadrugari su redom komentarisali ovu situaciju. Voditelj Milan Milošević je podigao i Miljanu i Mariju Kulić, koje su se posvađale sa Fetićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ženo, odvoji se dva dana sama sa sobom, nemoj da ti ispire mozak. Nisi glupa. Niko ti nije potreba, došla si, zaradi sama za stan. Šta će ti ovo? On će da ti da? Kako da ne... - rekla je Marija.
Ovaj čovek odvaja sve ljude od Dragane koji joj misle dobro. Vidim da je ovo notorni folirant. Kad je ušao u rijaliti, imala sam lepo mišljenje u njemu. Zamolila bih ovog seksi biznismena da ćuti dok pričam, da poštuje damu - istakla je Miljana, a Edo se ubacivao u razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad budem imao posla sa damom, tad ću da ćutim - odbrusio je Edo.
On je njoj zabranio, zato što sam inteligentna, da komunicira. On ponižava ženu ovde, ponižava decu. Sve radi perfidno i lukavo. On za meni nije biznismen, nego čovek koji je ovde ušao da zaradi novac. Ortodoksni folirant i namazan g*vnima. Dragana, zabraniće ti komunikaciju i sa Đedovićem i sa mojom mamom i sa mnom. Ušao si da zaradiš novac preko preljube - istakla je Kulićka.
Da li si zato rekao da Bog sve vidi, kada je Miljani dete završilo u bolnici? Deca ti gledaju TV dok se ti prc*š po krevetu ovde - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se razvodiš od onog čoveka, kada si sa istim g*vnom? Nasilnik, vara ženu, isto kao i onaj - uporedila je Marija Draganinog muža i ljubavnika.

Đedović je nastavio da se svađa sa Fetićem, a pale su i pretnje sa Edove strane. Nakon toga je Lepi Mića imao svoje izlaganje, a pevač se zapitao da li će Edo uopšte moći da se vrati svojoj kući nakon rijalitija, na šta je Fetić odbrusio da će moći.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Marija Kulić

#Marko Đedović

#Miljana Kulić

#Siniša Dragutinović

#Zadruga 3

'