AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je i večeras u Belu kuću, kako bi se odigralo još jedno izdanje emisije "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša, koje je za potrčke ove nedelje postavila Milica Kemez. Nakon Zorice Marković, Ivana Krunić je iznela svoje mišljenje.

Gotivim i Ivanu i Janjuša, nemam neki poseban razlog za nominaciju, nominujem Janjuša - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostaviću Janjuša, šaljem Ivanu - rekla je Dragana Mitar, a istu stvar je rekao i Edis Fetić, a onda je ustala Miljana Kulić:
Što se tiče Janjuša i Ivane, Janjuša šaljem zato što mi je manje simpatičniji - istakla je Miljana kratko, što je začudilo sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću biti malo opširnija. Ja sam svesna gde se nalazim, svesna sam kamera. Imam i ja svoje greške, u odnosu sa Janjušem ne vidim ništa loše. Sve je transparentno. Nama odgovara ta sprdnja, da to tako nazovem. Prilazi da rešimo situaciju kada su kamere okrenute, pa posle menja priču. Ne dopada mi se što pokušava da bude ironičan, što ne kaže šta misli. Ne mislim da sam preterala, tačno znam šta sam pričala. Ne može nikako da se uporedi njegov i moj odnos i odnos Ivane Šopić i njega. Naravno da nisam zaljubljena u njega, to bi se kosilo sa svim mojim stavovima. Odnosi ne mogu da se porede, da sam bila vođa i da je on bio moj omiljeni, nikada ne bih legla u isti krevet. Nikada ne bih dozvolila da mi zavuče ruku u helanke. Da mi nije odgovarala obostrana sprdnja, nikada ne bih ulazila u takav vid šale. Ja ga nikad ne bih izdala za takve situacije, kao Ivana, to je bilo ružno - rekla je Maja, pa nastavila:
Kada sam ušla u kuću, Ivana i Jelena su me prijatno dočekala. Posle sam videla da me ogovara. To mi je zasmetalo, ne znam čemu to... Prešla sam kasnije preko toga. Netrpeljivost je krenula između nas dve kada sam krenula da se družim sa Janjušem. On mi je rekao da je ljubomorna. Mislim da nije ispala čovek prema meni. Svetica nisam, ali ovo što se dešava između njih dvoje je bruka i sramota. Mislim da su zaljubljeni jedno u drugo. Sa njim sam u boljim odnosima, ona mi je svašta rekla. Imale smo sukob. Jesam osetila ljubomoru sa njene strane, ali ja nisam tu prepreka. Mene oženjeni muškarci ne zanimaju. U ovoj situaciji šaljem Ivanu - istakla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle ću prokomentarisati, a i za tebe isto - rekao je Janjuš.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivana Šopić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga 3

'