AKTUELNO

On nije znao šta ga je snašlo.

Sledeće pitanje na večerašnjoj "Igri istine" bilo je upućeno Tari Simov, a postavila ga je Jelena Pešić.

Tara, reci mi tri osobe koje bi volela da vidiš van "Zadruge". Iskreno - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Volela bih da Iva pobedi, odlično igra ulogu žrtve. To su Nikola Orozović, Mensur... Zola... Mogu još? Janjuš. Ivana Krunić - nabraojala je Tara, pa objasnila:
Orozoviću bih volela da vidim leđa zato što svako ko je naknadno ušao u Belu kuću je rekao da je on žrtva i da ga mi napadamo. Ne vidi se njegova zla strana, da je jako kvarna osoba. Perfidno radi stvari, umeša se u svaki odnos. Zao je, pokvaren, čudan. Ne mogu da ga gledam. Mensur, kad je ušao, rekla sam mu kroz šalu, ali to sam mislila, da je seljačina. Čarape preko trenerke... Smatram da je gaser, da se tripuje da je došao ovde i da će svi da ga slušaju, a da mi treba da mu ćutimo. Gledao je kako svi imaju poštovanje prema Vladimiru, nameće se ljudima, pokušavao je da se druži sa svima, meni je udeljivao komplimente, da sam mu bila najlepša. Nije mi prijao komentar, jer imam dečka, ne prija mi tvoja faca, ponašanje stav, fore su ti glupe, ništa nema smisla. Pogubljen si, bezobrazan, agresivan - započela je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Treća osoba je Zola, od kad si završio sa Miljanom, uplašio si se za svoj opstanak. Sećaš se procenata. Sam si sebi nametnuo ulogu komentatora. Svaku temu pratiš i slušaš. Uloga komentatora ti je nepotrebna, duhovit si. Previše si se istripovao i uživeo u tuđe probleme. Nerviraš me, stalno pričaš. Sa Janjušem sam bila super od kako smo ušli, pričala sam pre ulaska sa jednim drugom preko video poziva, on je bio sa njim. On je bio u mojim očima neko ko je interesantan, sposoban. Smatrala sam ga duhovitom osobom. Janjuš je bio jedan od manjine koji me je na početku prihvatio. Nikada mi nije ništa loše rekao, osim da sam vanzemaljac. Nakon toga sam primetila da je počeo da se udaljava od mene. Bio je neko sa kim sam imala na dnevnoj bazi neke fore, smatrala sam ga ortakom. Udaljio se od mene kada sam bila u rehabilitaciji nakon operacije, on je bio u izolaciji. Skapirala sam da je bio tu samo zato što se puši. a ne zato što mu se družilo sa mnom - istakla je Tara.
Spreman sam da poginem za ovaj rijaliti, ovo je 33% tek i tek je početak - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojko, da li si ti normalna? Šta pričaš ti? - upitao je začuđeno Janjuš.
Pokušavam da objasnim zašto želim da ti vidim leđa. Čekala sam iskreno da vidim kako će Ana da se ponaša sa tobom. Da ona nije progovorila sa tobom, ne bih ni ja. Sve u svemu, Ana je bila prema tebi prijatna, ja sam nastavila svoju komunikaciju sa tobom. Videla sam da si bio opušteniji sa njom. Kada je Dejan počeo da doliva ulje na vatru, ja sam se tu malo više zapitala. Sve u svemu, jednom sam ti kulturno zamerila nešto što si rekao naglas, tebi, Kariću i Zoli, nešto što ste se smejali. Jako je izgledalo ružno, pričao si da naskačem na polni organ. Imitirao si naskakanje na polni organ. Ponizio si me u dva navrata, rekao si da ličim na anoreksičnog kengura i to za to. Nakon svega toga, ovo večeras. Rekao si da imaš najlepše mišljenje o Davidu, a nakon toga si krenuo da bacaš neslane šale. Ti govoriš kroz sarkazam i ironiju ono što zaista misliš, tako da sam malo vratila film - nastavila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, do sad te nisam razumeo, sad razumem - prokomentarisao je ironično Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Tara Simov

#Zadruga 3

'