AKTUELNO

Iznela nove detalje.

Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli su svoju vezu koju su započeli u rijaliti programu "Zadruga 2". Gostujući u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, pobednica drugog serijala najgledanijeg TV formata na ovim prostorima odlučila je da otvori dušu o ovoj temi.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Pink.rs

Đoganijeva je otvoreno pričala o problemima koje su imali Marko Miljković i ona, nakon čega su odlučili da stave tačku na veliku ljubav koju su imali.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje smo se trudili maksimalno da stvari koje su nam smetale ne vidimo. Trudili smo se baš da ostanemo zajedno, ali mislim da je bilo previše pritiska i oboje imamo drugačije stavove o jako bitnim stvarima da bi jedan par uspeo. To je suština. Može da postoji ljubavi i sve, toga nije manjkalo, ali to što je jako bitno da bi jedna veza bila normalna i da bi funkcionisala, mora da postoji nešto što mi nismo uspeli da izgladimo - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu na silu da odem u kafić i da gledam s kim ću da budem. Ja nisam taj tip. Meni se nova ljubav desi kada se najmanje nadaš i kada osetiš. Takva sam i ne mogu protiv sebe - dodala je Đoganijeva u nastavku.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'