AKTUELNO

Nema štednje kada je karijera u pitanju.

Pevačica Ana Nikolić vredno radi na pripremi svojih novih pesama koje će uskoro ugledati svetlost dana, zbog čega se njeni verni fanovi neizmerno raduju. Pevačica vredno radi i na ekranizaciji ovih singlova, pa je tako čitavu ekipu koja radi na spotovima povela sa sobom u Maroko, gde je za potrebe snimanja zakupila ceo luksuzni rezort u Marakešu, koji košta nekoliko hiljada evra.

Pored ljudi iz video-produkcije Ana je u Maroko povela i ličnog šminkera, frizera i stilistu, a celoj ekipi platila je avionske karte i smeštaj u luksuznim rizortima koje menjaju. Pevačica planira da snimi nekoliko spotova na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Foto: Instagram.com/ananikolicofficial

Ana je oduvek bila džek i kada je kafana i kada je posao u pitanju. Tu ne žali novac. Upravo zato je na put da snimi spotove pošla sa odrešenim budžetom. Pored produkcije nekoliko video-spotova koja košta više od trideset hiljada evra, ona nije marila što će snimanje zbog egzotične lokacije duplo koštati - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:
Čitava ekipa je smeštena u luksuznim hotelima, svima su plaćene avionske karte, kao i all inclusive usluga. Takođe, pored ekipe koja je zadužena za snimanje i produkciju spota, morala je da povede i lične saradnike, jer nije želela ništa da prepusti slučaju, pa je samim tim morala da iskešira još dvadesetak hiljada evra za sve propratne troškove.

Foto: Instagram.com

Izvor takođe navodi da se Anin štek zaisigurno istanjio, s ozbirom na to da zadnjih nekoliko godina nije radila.

Ona zna kako sa finansijama, pa je tokom muzičke pauze odvajala novac i štedela upravo za novi album. Iako je velika suma u pitanju, ona je imala druge prihode u toku pauze odakle sada finansira skupocene spotove. Neke pesme su bile ranije kupljene pa su čekale momenat da budu objavljene. U svakom slučaju, štek je sasvim sigurno sada svela na minimum - zaključio je izvor blizak Nikolićevoj.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

'