AKTUELNO

Prenos je sutra uveče od 19:30h na TV Pink!

Reporter emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić danas je razgovarao sa pevačicom Nevenom Božović, koja je jedna od nominovanih zvezda za najveći festival na ovim prostorima "MAC 2020"!

Foto: Promo

Ova svečana ceremonija biće održana u Areni, a publika će direktan prenos "MAC" festivala moći da prati uživo na programu TV Pink od 19 časova i 30 minuta.

Foto: Promo

Pripalo mi je to zadovoljstvo da zajedno sa Martinom Vrbos otvorim manifestaciju specijalnom numerom koja je rađena za otvaranje. Velika imena će biti, zadovoljstvo mi je da imam jednu nominaciju i svoj nastup koji je najavljen. Arena izgleda fenomenalno, scena još bolje nego prošle godine, radujem se i verujem da će nas svi pratiti na Pinku - govorila je Nevena Božović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored nastupa na "MAC-u", pevačica Nevena Božović poslednjih dana priprema i novu pesmu koja će, kako se nada, objaviti tokom sledećeg meseca.

Ovih dana radim na novoj pesmi koja se zove "Nestajem s vetrom" i nadam se da ću je u februaru predstaviti publici - rekla je Nevena Božović.

Autor: S. K.

#MAC 2020

#Nevena Božović

'