AKTUELNO

Veliko kreativno gradilište – tako se ukratko može opisati atmosfera koja vlada u Štark Areni nekoliko sati pred najveći regionalni muzički spektakl Bioxgn MAC 2020.

„Svetlosni i scenski efekti, scenografija, zahtevne koreografije, kostimi – sve mora biti besprekorno izvedeno i mora savršeno skladno da funkcioniše na bini Štark Arene večeras“ kažu organizatori iz Skymusica i dodaju: „MAC, koji je u Milanu ovenčan prestižnim međunarodnim priznanjem BEA (Best Event Awards) u kategoriji Muzički događaj, sada ima još jednu ambiciju – da ove godine lestvicu kreativnosti i inovacije popne na još viši nivo“

Foto: Music Awards Ceremony/Skymusic

Najavljeno je šest povezanih pokretnih bina površine od preko 800 m2, koje će biti kaskadno postavljene, sa pokretnim elementima, ali koje će se i same kretati po prostoru Arene. Publiku očekuje i najveći laser šou ikada izveden na ovim prostorima, a za njega je zadužen Kvant (https://www.kvantlasers.sk/galleries) najpoznatiji svetski proizvođač sa dvadesetogodišnjim iskustvom. KvantShowProduction nadaleko je čuven po svojim spektakularnim multimedijalnim laseršouovima, 3D mapingu, hologramima, a za MAC manifestaciju njihov kreativni tim u saradnji sa Skymusicom priprema vizuelni doživljaj koji će se pamtiti.

Od Lepe Brene, Jelene Rozge, Senide, Bube i Jale, Nine Badrić, Kaliopi, preko Tončija Huljića, Nevene Božović, S.A.R.S.-a, Balkanopolisa, Magnifica, do sastava WhoSee, Sare Jo, Olivera Mandića, Aleksandre Radović, i specijalnog zajedničkog nastupa 11 rap i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem - MAC je muzički spektakl koji jedini u regionu okuplja izvođače najrazličitijih žanrova iz 6 zemalja.

Foto: Music Awards Ceremony/Skymusic

Kao i prošle godine, za učesnike MAC-a neposredno pre manifestacije biće organizovan koktel u hotelu Crowne Plaza, odakle će se poznati uputiti na MAC carpet. Svoja glamurozna izdanja na crvenom tepihu prikazaće više od 400 poznatih ličnosti.

Link na kome će se emitovati MAC live na You Tube kanalu je https://youtu.be/D8N7HeaArZA a ceremoniju možete pratiti i na TV Pink u Srbiji, TV RTL u Hrvatskoj na, RTCG u Crnoj Gori, Kanal 5 u Severnoj Makedoniji, RTRS i FTV u Bosni i Hercegovini, i TV3 u Sloveniji.

Autor: Pink.rs

#Music Awards Ceremony

'