AKTUELNO

Kao i uvek bez dlake na jeziku.

Jedan od najpopularnijih jutjubera današnjice Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase govorio je danas za emisiju "Premijera - Vikend specijal". On je prvo otkrio da je prezadovoljan uspehom njegove nove pesme, koja je bila reakcija na prozivke koje je na račun svih jutjubera uputio Vojaž, u emisiji "Amidži šou".

Jako neočekivano, očekivao sam milion i po pregleda, ali je neočekivano pesma eksplodirala, prezadovoljan sam, oborio sam sve balkanske rekorde - rekao je Baka, a onda se osvrnuo na sukob sa Vojažem:

Foto: TV Pink Printscreen

On je bio uživo na tv-u i rekao je svašta za jutjubere, rekao je da jutjuberi nisu na nivou muzičara, da nikad neće biti. Ja sam kao ministar jutjubera morao da intervenišem, odlučio sam da kažem svašta. Nismo se čuli, ja sam imao svoju priču, on svoju, ja sam izbacio pesmu i izgrmeo Balkan - naveo je jutjuber.

On se osvrnuo i na komentare da je bahat i hvalisav, pa je otkrio kako je sve počelo kada je u pitanju zarada preko društvene mreže Jutjub.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuo sam od nule, igrao sam igrice ni za šta, sedeo sam kod kuće... Svi su mi govorili: "Batali to, radi nešto normalno sa životom". Sad kad sam uspeo svi pričaju: "Ovaj je bahat" a niko nije gledao kad sam kretao ni iz čega. Prvenstveno mislim da mi je ime zanimljivo, ne možeš da ga zaboraviš, zanimljiv sam pretpostavljam - rekao je on.

Baka Prase se juče našalio sa svojim pratiocima na Instagramu da je uhapšen zbog prozivki upućenih Vojažu, a sada je objasnio šta se zapravo dogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ali sam pobegao. Nisam, vozio sam se po gradu, zaustavila me policija, legitimisala me. Ja sam prišao, slikao, rekao da su me uhapsili zbog distreka da dignem hajp i to je to - rekao je poznati jutjuber.

Autor: R.L.

#Bogdan Ilić Baka Prase

'