AKTUELNO

Pokazala svoj stav!

Za kraj razgovora sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, zadrugarka Dragana Mitar ispričala je da li se plaši suočavanja sa realnošću.

Podsetimo, mnogi zadrugari nisu podržali njenu romansu sa Edisom Fetićem, jer ga kod kuće čekaju supruga Zilha i troje dece. Dragana se ne plaši suočavanja ni sa jednom od porodica, što je jasno i stavila do znanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne, jer sam već bila ovde, pa napolju. Nemam čega da se bojim i plašim. Mi se protiv svega borimo, ja nikada nisam dozvolila da neko utiče na moje mišljenje, ako sam ja srećna, valjda je cilj da bude tako. Ja mogu da primim i savete i kritike, ali se ne plašim spoljnog sveta. Ja sam njega upoznala u periodu života kada mi je rekao da nije u dobrim bračnim odnosima, tako da to datira i pre mene. Ali sve se slomilo na meni, što je i on potvrdio tim bračnim odvajanjem, te stvari koje on gura pod tepih, ali jednog dana su morale da izađu na videlo. Nismo u svađi, sinoć smo imali razgovor, izmirili smo se, malo smo prenaglili, smirile su se stvari, da nam ovo ne priliči, ne priliči. Možda je napolju bilo i impulsivnije. Sveže je, ali se sleglo, on i Marko vidim da nisu imali komentare za stolom - ispričala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'