AKTUELNO

I pored tuge, ponos je isijavao iz nje.

Sinoć je održana najznačajnija regionalna muzička dodela nagrada Music Awards Ceremony, u "Štark areni". Nastupali su brojni popularni pevači iz zemlje i regiona, a jedan nastup imao je posebnu emotivnu vrednost. U pitanju je nastup posvećen tragično preminulom reperu Daliboru Andonovu Gruu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane Lalić MVP, Kiza Robin Hood, Aleksandar Džankić, DJ Munja, Igor Lazić Niggor, Smoke Mardeljano zajedno sa Tijanom Dapčević, Ivanom Peters, Markom Louisom, Majom Stojanović Louis i Viktorom Savićem nastupili su sinoć sa Gruovim pesmama, a cela Arena je zbog ovog performansa bila u suzama.

Na MAC je došla i Gruova udovica Danica Andonov, koja je i pored tuge i nezalečive rane bila izuzetno ponosna i srećna što uspomena na njenog pokojnog supruga živi i živieće.

View this post on Instagram

GRU tu je!♥️

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on

Podsetimo, slavni reper poginuo je 9. septembra prošle godine prilikom vožnje kajta na Dunavu blizu Zemuna. Gru je ostavio neizbrisiv trag na našoj muzičkoj sceni, a iza njega je, pored pesama i stihova koje će slušati generacije, ostala udovica Danica i dvojica sinova.

Autor: R.L.

#Dalibor Andonov Gru

#Danica Andonov

'